Chic kombinacije haljina i čizama s kojima ove jeseni ne možete pogriješiti

IAKO mnoge žene na jesen odmah uskoče u hlače, postoje i one koje od haljina ne odustaju ni preko jeseni i zime.

Ako pak haljine ujesen izbjegavate jer ih ne znate uklopiti u stajling, imamo sjajne prijedloge za vas koji će dobro doći i svim damama koje žele znati kakve kombinacije haljina i čizama su sada "in". U nastavku vam donosimo pet kombinacija s kojima ove jeseni ne možete pogriješiti:

Karirana haljina i combat čizme

Spoj robusnih ravnih čizama koje obično imaju i vezice, poput bezvremenskih Dr. Martensica, i haljine kariranog uzorka koji je popularan svake jeseni podarit će vam moderan grunge look.

Duga haljina i čizme na špic

Dugačke haljine nisu izrazito laskav izbor, pogotovo za niže djevojke, no u kombinaciji sa čizmama sa špicastim vrhom i potpeticom bilo koje visine djelovat ćete vitkije i više. Izaberite komade u zagasitim i zemljanim nijansama i dobili ste ultimativnu uniformu za jesen.

Cvjetna haljina i kaubojske čizme

Kaubojske čizme ove su jeseni pravi hit, a posebno dobro izgledaju u kombinaciji s lepršavim cvjetnim haljinama midi dužine. Ako želite igrati na sigurno i biti u trendu, odaberite tamnu cvjetnu haljinu i crne ili smeđe kaubojske čizme, no nitko vam ne brani da unesete malo boje u jesen, poput djevojke s fotke.

Pletena haljina i gležnjače s potpeticom

Kombinacija koja vrišti "jesen" i s kojom je nemoguće pogriješiti definitivno je spoj pletene haljine i klasičnih crnih gležnjača s midi ili visokom petom. Prolazi u raznim prilikama i uvijek jamči elegantan izgled.

Kratka haljina i visoke čizme

Još jedna bezvremenska kombinacija kojoj možete podariti svjež izgled odabirom nekog trendi uzorka haljine poput leoparda ili čizama u hit boji. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.