Božić se bliži: Super pokloni za tvoju najbolju frendicu

DARIVANJE je prekrasno, ako znaš što pokloniti. Ako ne znaš, može se pretvoriti u mučenje. Tvoja prijateljica zaslužuje samo najbolje poklone, a evo nekih ideja koje će ju sigurno oduševiti.

1. Pretplata na časopis

Njen najdraži časopis može biti idealan poklon, jer znaš da bi ga ionako kupila. Ovako će joj dolaziti jednom mjesečno tijekom cijele godine, a svaki novi broj podsjetit će je kako dobru prijateljicu ima.

2. Wellness tretman

Poklon wellness tretmana razmazit će tvoju prijateljicu, a možeš ili uzeti tretman koji misliš da bi voljela, ili ostaviti na njoj da odabere što želi. Uzmi jedan i za sebe, i provedite dan zajedno.

3. Set za kadu

Set kupki i sitnica za tijelo oduševit će svaku djevojku. Kupke, losioni i svijeće su jako korisni, a ona će moći uživati u opuštenoj atmosferi tople kupaonice. Ovakav set može trajati dugo vremena, a tvoja će ti prijateljica biti jako zahvalna.

4. Rokovnik


Lijepi rokovnik je nešto što svaka zaposlena žena treba, a svojoj frendici možeš kupiti neki za koji sama nikada ne bi izdvojila toliko novca. Olakšaj joj planiranje i držanje stvari pod kontrolom, a uz njega uvijek možeš dodati i lijepu kemijsku.

5. Album s vašim slikama


Uspomene koje ste stvarale zajedno možeš ponovo oživjeti uz stare fotografije. Prikupi ih, odaberi najdraže, i zalijepi ih u posebnu foto knjigu. U knjigu možeš nalijepiti i stare karte od kina, sitnice koje te podsjećaju na vrijeme kada ste se upoznale, a ovaj će poklon cijeniti više od bilo čega, jer ima veliku sentimentalnu vrijednost.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.