Blogerica otkrila gnjusnu istinu iza ovakvih savršenih noktiju

Foto: Instagram, Twitter

AKRILNI nokti izgledaju predivno, no skrivaju mračnu tajnu.

Nju je otkrila blogerica Amelia Perrin, koja ih obožava te često na svom profilu na Instagramu objavljuje takve fotografije, a njezini noktići zaludjeli su i tisuće njezinih sljedbenica.
 
 
Kako je sama otkrila, mnoge žene stalno su ju ispitivale o njima, tražeći savjete,a upravo je to Ameliju natjeralo da s njima napokon podijeli pravu istinu o njima.
 
 
Naime, blogerica ih je skinula sama, nakon punih 6 godina nošenja bez preporučljive stanke, a fotografiju prirodnih noktiju objavila je na društvenim mrežama, točnije onoga što je ostalo od njih.
 
 
"Ovo boli i više nego što možete zamisliti. Plakala bih pod tušem, jer bi mi svaka kap vode, koja bi mi pala na nokte, nanosila bol. Ovo je ono što se dogodi nakon 6 godina konstantnog nošenja akrilnih noktiju", otkrila je.
 
Ono što svakako treba spomenuti jest činjenica kako ih je Amelia uklonila sama, no i bez te činjenice, dobro znate koliko oni mogu biti štetni, ako se nose bez stanke toliko dugo. Nekoliko dana kasnije, beauty blogerica ponovno je slikala blago oporavljene nokte, a otkrila je i kako je svakodnevno uzimala biotin pilule.
 
 
Jedno istraživanje, provedeno među Britankama, otkrilo je kako one u prosjeku troše 450 funti godišnje na manikure, a akrilni nokti su jeftinija verzija gela.
 
No, nakon ovoga, dobro razmislite trebate li doista ovako nešto...
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.