Bivše hrvatske manekenke u Dubaiju pokazale isklesana tijela i odličan stil

Foto: Instagram

BIVŠE kolegice s modnih pista ponovno su se okupile u dalekom Dubaiju.
 
Iako je njihova manekenska karijera završila odavno, prijateljice Iva Radić, Ljupka Gojić Mikić i Marija Bišćan na fotkama s odmora podsjetile su nas na njihove najslavnije dane jer i dalje izgledaju fantastično.
 
 
Društvo im čini i osobna trenerica Damira Katarina Milićević, a prijateljice su odsjele u luksuznom resortu odakle nas svakodnevno na Instagramu časte fotkama egzotičnih prizora i svojih isklesanih tijela u badićima.
 
 
Sve tri i dalje se mogu pohvaliti manekenskom linijom, ali i odličnim stilom jer su Dubai pokorile i modno. Osim odličnih retro badića s visokim gaćama koji će na ljeto biti hit, zgodne Hrvatice za put su spakirale i druge trendi krpice za novu sezonu.
 
 
Ljupka je pokazala da i obična bijela majica može izgledati stajliš, a iskombinirala ju je s prekrasnom svilenom midi suknjom i crvenim sandalama s popularnom kitten-potpeticom. Iva je svojom haljinom potvrdila da će razigrane resice biti hit i ovog proljeća te ljeta, a napravila je i trendi zalizanu frizuru, dok je Marija nosila mega popularnu široku crveno-bijelu high-street haljinu koju ove godine na Instagramu viđamo stalno.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.