Bivša mu pozira gola, no njega nije briga: Nick Jonas ljubi glumicu Lily Collins?

Foto: Glamour, Instagram, Vogue, I-D

NAKON prekida s bivšom Miss SAD-a, Nick je postao pravi zavodnik.

Mladi pjevač uvijek je slovio za najzgodnijeg Jonas brata, no otkad je krenuo u solo vode, žene mu jednostavno ne mogu odoljeti.
 
I taman kad smo pomislile da ga je jedna uspjela ukrotiti, a radi se o prelijepoj misici Oliviji Culpo, on je prekinuo vezu nakon 2 godine, i to na iznenađenje svih, pa i nje same. 
 
 
Nakon toga, okrenuo se poslu, ali i holivudskoj miljenici Kate Hudson, koja je od njega starija punih 13 godina. Iako nikada nisu htjeli javno priznati svoju vezu, par je nekoliko puta viđen zajedno na romantičnim večerima te u Disneylandu. No, čini se kako je i Kate dobila "košaricu", nakon svega nekoliko mjeseci, jer Nick ima novu djevojku.
 
 
Radi se o mladoj glumici Lily Collins, kćeri slavnog pjevača Phila, s kojom je uhvaćen prošlog mjeseca na kuglanju, a zatim i na skijanju u jednom ski resortu.
 
Prema izjavama dobro upućenih izvora, Nicku se jako sviđa mlada glumica, no njihova veza nije ekskluzivna.
 
No, tata Phil je ipak otkrio neke detalje. "Nisam siguran kako Nick izgleda. No, Lily me nazvala neki dan te mi je rekla da je u Mammothu s prijateljem, no da to nije ništa ozbiljno, već da je u pitanju samo prijateljstvo", prenosi The Insider.
 
 
Za to vrijeme, ostavljena Kate Hudson obožavateljima se pohvalila golom stražnjicom u kadi, zbog čega su ju napali da je očajna, s obzirom da želi pažnju svog mladog dečka, koji ju je ostavio.
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.