Atraktivna srpska manekenka nosi štikle s perjem kakve još niste vidjeli

Foto: Instagram

BIVŠA srpska manekenka i fotomodel slovi za jednu od najljepših žena nogometaša.
 
Obožavaju je i Talijani, jer je u braku s napadačem Lazija Filipom Đorđevićem s kojim živi u Rimu, a riječ je o Jovani Đorđević. Jovana je jako popularna na Instagramu, gdje je prati preko 200 tisuća ljudi i gdje najčešće objavljuje provokativne fotke, ali i skupe dizajnerske krpice pa je stekla i status prave modne ikone. A sandale kojima se sada pohvalila na društvenoj mreži naš su najnoviji predmet žudnje.
 
 
Jednostavne crne sandale na vezanje s visokom potpeticom i perjem u bež boji na jednoj i u crnoj na drugoj nozi dio su najnovije kolekcije luksuzne modne kuće Saint Laurent, a njihova cijena je visokih 1095 eura, što je oko 8100 kuna pa većina nas o njima može samo maštati. Jovana je na račun svojih skupih, ali prelijepih sandala dobila hrpu komplimenata, a moramo primijetiti i da ih je odlično iskombinirala s jednostavnim komadima jer su same po sebi već dovoljno efektne.
 
Perje je proteklih nekoliko sezona jako popularno u modi, kako na odjeći tako i na modnim dodacima, a vjerujemo da će s toplijim vremenom postajati samo još popularnije jer je poput proljetno-ljetne varijante umjetnog krzna.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.