Ariana Grande otkrila četiri beauty trika kojima duguje besprijekorni izgled

Foto: Instagram

ARIANA Grande jedna je od slavnih dama čije ćemo beauty savjete uvijek rado poslušati. 

Osim savršenom kosom i make-upom u baš svim prilikama, pjevačica se može pohvaliti i besprijekornim tenom, a sada je svoje najbolje čuvane beauty tajne otkrila za portal Insider. 

Maska od gline 

Upravo zato što je primorana nositi težak make-up prilikom nastupa i gostovanja u emisijama, Ariana tijekom slobodnih dana izbjegava nositi šminku te što je češće moguće odradi tretman maskom od gline. Maska od gline učinkovito izvlači nečistoće i toksine iz kože te sužava pore i sprječava nastanak prištića što je ključno za posao pjevačice. 

Hidratacija 

Još jedan Arianin trik je hidratacija tijela velikim količinama vode. Kako bi uvijek imala blistavu i zdravu kožu, Ariana pije nekoliko litara vode dnevno. Uglavnom pije kokosovu vodu koja je prepuna vitaminima i mineralima koji joj pružaju i potrebnu regeneraciju tijekom napornih radnih dana. 

Primer

Ključ postojanosti pjevačičinog make-upa je upravo baza za šminku, odnosno primer. Osim što ga nanosi na lice, Ariana ima posebne primere i za usne, oči i trepavice koji održavaju njezinu šminku savršenom i do 24 sata. 

Korektor

Kao jedini proizvod bez kojeg nikako ne može Ariana navodi korektor. Iako sama nije posebno vješta u šminkanju, tvrdi kako se već usavršila u nanošenju korektora bez kojeg ne izlazi iz kuće jer ima vrlo tamne podočnjake. 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.