Ariana Grande nova je zvijezda MAC-ove kolekcije Viva Glam - ruž i sjajilo stižu u siječnju

Foto: MAC, Instagram

PRESLATKA pjevačica Ariana Grande pridružila se curama kao što su Christina Aguilera, Pamela Anderson, Lil' Kim, Nicki Minaj, Fergie i Miley Cyrus te postala novo zaštitno lice MAC-ove kolekcije Viva Glam!

Svi prihodi iz kolekcije ViVa Glam odlaze u zakladu za borbu protiv AIDS-a, a u toj se kolekciji uvijek nalaze make - up proizvodi za usta.

Viva Glam kolekcija posvećena Ariani sadrži tamni ruž "za zločeste cure" i rozo sjajilo "za dobrice".



Premda se mnogi fanovi slažu kako je zbog prepoznatljivog stila (visoki rep, mačkasta linija tušem i pažljivo iscrtane usne) koji kopiraju djevojke diljem svijeta, Ariana odličan materijal za kompletnu kolekciju, MAC ju je izabrao za novo lice Viva Glam-a kako bi podigla svijest o opasnoj bolesti.



Lijepa pjevačica na Instagramu je objavila kako je iznimno počašćena te kako se strašno veseli kolekciji koja će u MAC trgovine stići u siječnju 2016. godine.



Prekrasne promo fotke snimljene su u prepoznatljivom stilu mlade pjevačice - sve je rozo i slatkasto, a  ona je odjevena u crni topić, prozirnu suknju i natkoljenice.

Psst! Ariani za par dana izlazi novi spot za pjesmu "Focus", a možete je gledati i u popularnoj novoj seriji "Scream Queens"!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.