Ako vam je dosadila zimska jakna, Adriana Đurđević ima stajliš alternativu

NAKON uvjerljive vladavine teddy kaputa, u modnu orbitu je (ponovno) lansiran drugi stajliš komad koji bi uskoro mogao osvojiti modne piste, ali i ulice.

Baš kao i nebrojeno puta do sada, za njegovu popularizaciju na domaćem terenu mogla bi biti zaslužna djevojka nogometaša Duje Ćalete-Cara, Adriana Đurđević. 

Pogađate? Riječ je o trendi ponču koji bi, ako ga nespretno kombinirate, vrlo lako mogao zasjeniti ostatak vašeg outfita. Uklapa se u svaki stil, od casual do profinjenog, a prema njemu se možete ponašati i kao prema još jednom modnom dodatku. Često je upravo pončo "točka na i", a sve su popularniji modeli koji dizajnom podsjećaju na debele, tople deke.

No, njegova najveća mana je činjenica da potpuno skriva liniju tijela. Tom problemu je vješto doskočila zgodna Adriana koja je struk naglasila uz pomoć remena s potpisom slavnoga Guccija.

Iako mnogi smatraju da je pončo rezerviran za jesenske dane, Đurđević ih je ovog puta uspješno demantirala. Kombinirala ga je uz kožnu minicu i visoke čizme te je jednostavno složila upečatljiv look. No, ako vi nemate tu sreću da i tijekom zime boravite u nešto toplijim krajevima, uvijek možete pončo prebaciti preko svog omiljenog kaputa i tako mu dati potpuno nov izgled.

Inače, dizajn kariranog ponča koji Adriana nosi potpisuje Francuskinja Isabel Marant, a ako se poželite počastiti ovim modnim ulovom, morat ćete izdvojiti 486 dolara (oko 3.230 kuna). Trenutno je na sniženju, a redovna cijena mu je 695 dolara (oko 4.620 kuna).

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.