Zbogom, dijeto: Danas u prodaju kreću slatkiši inspirirani filmom "Mean Girls"

Foto: Press Foto, Giphy

DONOSIMO najslađu vijest dana, doslovno.

Popularni film "Mean Girls" ima i svoj dan, ukoliko to nisi znala, a radi se o 3. listopadu, zbog scene u kojoj se zgodni Aaron upravo na taj dan prvi put obratio Cady, koju je utjelovila Lindsay Lohan.
 
 
U tu čast, lanac dućana sa slatkišima Dylan's Candy Bar, odlučio je pustiti u prodaju kolekciju slatkiša, s najpopularnijim citatima iz filma. 
 
 
Tako će se u kolekciji naći "You Go Glen Coco" vrući kakao, "Is butter a carb?" žele bomboni s okusom kokica, lizalice u obliku usana i "Mean" čokolada, ali i rekviziti poput "I'm not a regular mom, I'm a cool mom" vinske čaše.
 
 
Uz to, u prodaji će se naći i "On Wednesdays we eat pink candy" majice, slatkiši napravljeni po uzoru na legendarnu Burn Book knjigu, u koju su cure pisale sočne tračeve o svojim školskim kolegama te proteinske pločice, koje je jela Regina i koje imaju okus ukusnog maslaca od kikirikija.
 
 
Cijene se kreću od 3,25 dolara za običnu mliječnu čokoladu do 32 dolara, koliko košta spomenuta čaša za vino. Kolekcija će biti dostupna i online, a prodaja kreće danas.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.