Vešmašina: Hrvatska online destinacija za cure i dečke koji obožavaju modu



NEOBIČAN i zanimljivi naziv "Vešmašina" iza sebe ne krije perilicu rublja koja u skladu s današnjom modernom tehnologijom skriva neke supermoći, već označava novi hrvatski webshop koji će oduševiti sve istinske zaljubljenice u modu.

"Vešmašina" u ponudi ima brendove koji odgovaraju svakoj modno osviještenoj djevojci, a na svoje će napokon doći i hrvatski modni blogeri i blogerice kojima će ovaj webshop uvelike olakšati kupnju preko interneta. Ponuda uključuje mušku i žensku odjeću, obuću te razne modne dodatke od kojih izdvajamo zanimljivi nakit Pamele Love, te LOW LUV by Erin Wasson.

Na linku www.vesmasina.hr možete naći i  Wildfox Couture kojeg obožavaju zvijezde poput Beyonce i Taylor Swift, MiH Jeans, Generic Surplus, te Jeffrey Campbell, za čijim cipelama uzdišu djevojke diljem svijeta.

Na web stranici možeš pretraživati prema tipovima ponuđenih artikala, imenima brendova i dizajnera, a dostupni komadi su prikazani na fotografijama i to po ne baš jeftinim cijenama. No, ako uzmemo u obzir cijene na inozemnim webshopovima sa istom ponudom, cijene s Vešmašine su vrlo slične, samo što ako naručujemo sa stranog webshopa moramo računati s plaćanjem poštarine od minimalno 20 dolara, carinu i PDV na određene iznose. Dakle, hrvatska "Vešmašina" je puno povoljniji izbor za kupovinu bez stresa i straha od velike carine.

Zasad je u funkciji samo online ponuda, a u pripremi je otvorenje dućana koji će se nalaziti u zagrebačkom Gornjem gradu.

Na Vesmašini možete pronaći i brand Wildfox kojeg obožava prekrasna Beyonce

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.