Tinejdžerica obukla smoking na natjecanje ljepote, pobijedila i poslala snažnu poruku

Foto: Instagram

ZA MNOGE tinejdžerice u Americi natjecanje u ljepoti označava prigodu u kojoj mogu pokazati svoje glamurozne večernje haljine i savršene figure, no mlada Mattie Witman odlučila je iskoristiti lokalni izbor ljepote kako bi poslala snažnu poruku o jednakosti.

18-godišnja Mattie Witman postala je pravi heroj gay zajednice u svom gradu jer je odlučila prisustvovati izboru za Miss Teen Oklahoma City te se na pozornici pojaviti u - smokingu!

Kratkokosa Mattie tako se našla u natjecanju s 59 djevojka koje su bile obučene u raskošne toalete, i zahvaljujući svojoj osobnosti, originalnosti i prirodnoj ljepoti, uspjela pobijediti.

"Neki ljudi moraju biti hrabri, zauzeti se za druge ljude i pokazati ostalima da postoji život van zacrtanih standarda ljepote koji su postavljeni ženama", izjavila je Mattie za KFOR.

Nakon pobjede u Oklahomi, Mattie odlazi na Floridu gdje će se održati nacionalno natjecanje. Tu će dobiti i priliku da osvoji stipendiju za fakultet.

"Ako mogu promijeniti mišljenje samo jedne osobe o tome da ne moraš imati dugu plavu kosu i savršenu figuru da bi bila lijepa, smatrati ću to osobnom pobjedom.", rekla je odvažna tinejdžerica.

Svaka čast!

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.