Slatke male lažljivice: O čemu to žene lažu frendicama?

Foto: Screenshot Yotube

MUŠKARCI su lažljivi, a žene nisu - u to će vas pokušati uvjeriti gotovo svaka žena, iako svi znamo da to nije ni blizu istini. Žene lažu, a malim lažima se pogotovo služe pred frendicama kada žele predstaviti vezu boljom nego što ona jest.

Imamo super seksualni život
 
Možemo reći frendicama da ni nama ne cvjetaju ruže u spavaćoj sobi, ali zašto bismo to napravile kad možemo slagati i dignuti sebi ego? Super seksualni život zvuči puno bolje od nekoliko puta mjesečno.
 
Rijetko se svađamo
 
Gotovo nikad, ni o čemu. To uvijek zvuči boje na kavi s frendicama, pogotovo ako misliš da će one biti zavidne na vašu idilu. Sretni parovi se svađaju, a oni koji se ne svađaju su indiferentni.
 
Ne bih tolerirala varanje
 
Svaka žena to kaže, pogotovo u društvu frendica pred kojima moramo djelovati cool, ali u stvarnosti, jako je puno žena koje će oprostiti prevaru, iako tvrde da to nikada ne bi napravile.
 
Ja sam glavna u vezi
 
Kao i muškarci, žene vole reći da ih njihova bolja polovica sluša, ali to često nema veze s realnom slikom. Oni koji se hvale da nose hlače u vezi, najčešće samo lažu, jer im to gradi samopouzdanje koje nemaju.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.