Romansa za 0 kuna

Foto: Screenshot Youtube

I u veljači dolazi na naplatu prosinačka potrošačka groznica, ali to ne znači da zbog toga i vaša veza mora osiromašiti. Imamo super ideje za pravu uživanciju u dvoje bez provlačenja kreditne kartice.

Osim ako nemate toliko love da unajmite limuzinu koja će vas odvesti u skupi restoran otvoren samo za vas dvoje ili da kupite avionske karte i ulaznice za koncert super benda u Londonu, sigurno razbijate glavu kako ćete svoju vezu učiniti zanimljivijom i uzbudljivijom. I naše su misli išle u tom smjeru pa nam je palo na pamet nekoliko ideja kako začiniti vezu, koje ćemo, naravno, podijeliti s vama. Ove romantične geste vrijede milijun dolara, ali, gle čuda, vas neće stajati gotovo ništa.
 
Pošaljite mu mail
 
To je ljubavno pismo  21. stoljeća. Nekoliko redaka u kojima ćete mu dati do znanja koliko vas oduševljava ili da ne možete dočekati vaš sljedeći susret, uljepšat će mu dan. Dodatni savjet: To vrijedi i za WhatsApp. 
 
Sastavite mu play listu 
 
Odaberite pjesme koje oboma nešto znače – možda su svirale na vašem prvom susretu ili na prošlom novogodišnjem dočeku na kojem ste se oboje dobro zabavili. Zajednička će glazba oživjeti lijepe uspomene. 
 
Priuštite si svoj spa dan
 
U vašem stanu, dakako. Jedno drugome izmasirajte leđa ili stopala, istuširajte se zajedno, vi njega obrijte na starinski način, neka on vama češlja kosu... Oooo, mogućnosti su neslućene i doista obećavaju. 
 
Filmski maraton
 
Nabavite/skinite filmove za vašu lijenu subotu kod kuće. Možda ćete morati pretrpjeti i pokoje “Ratove zvijezda”, ali isplatit će se kad vidite koliko je dirnut. 
 
Prošetajte
 
Da, vani je hladno, ali ako navučete jakne i rukavice, uzmete svog dečka pod ruku i provedete sat-dva u šetnji, brzo će vam postati toplo. Oko srca. 
 
Čokolada!!! 
 
Slatki su užici još bolji kad se dijele. Dajte mu kockicu čokolade, neka on vas hrani ili zašto ne biste zajedno ispekli  muffine.
 
Upalite svijeće
 
Kad je o romantici riječ,  + atmosfera je važna pa ćemo vas podsjetiti na čarobni trik – tek tu i tamo upaljena svijeća može pretvoriti vaš stan u pravi budoar. 
 
Postavljajte pitanja
 
Dečki se nikad neće umoriti od razgovora u kojima vam otkrivaju u čemu su sve dobri. Zato mu postavljajte pitanja o njegovim uspjesima, bilo da je riječ o onima na poslu, sportskom terenu ili, dakako, u krevetu.
 
Ljubavni paketić
 
U kutiju ubacite nekoliko stvarčica za koje znate da voli – njegov omiljeni čips, DVD sa serijom koju obožava, limenku piva... i, dakako, ljubavnu poruku. 
 
Recite mu to na sto jezika
 
Hvala Bogu što živimo u vrijeme kad postoji Google Translate. Da, odlično nam posluži na poslu, ali zašto ga ne biste iskoristili da svaki dan na drugom jeziku svom dragom kažete “Volim te”. 
 
Stavite mu povez preko očiju...
 
...a detalje prepuštamo vama!
 
Obznanite svima
 
Nazovite radiopostaju i zamolite ih da puste neku pjesmu koju on voli s vašom porukom. 
 
Nazdravite si 
 
Učinito to s vremena na vrije... Ma kvragu, učinite to svaki put kad imate čašu u ruci pa makar u njoj bio jutarnji juice ili čaj.
 
Skinite mu dio tereta
 
Ne da mu se ići zamijeniti zimske gume. Učinite to jednom vi umjesto njega kao što on usisava i pere posuđe. :) 
 
Pogledajte prema nebu...
 
...oboje ćete se začuditi koliko dugo niste obratili pozornost na treptavu svjetlost zvijezda. 
 
Isplanirajte bijeg 
 
Skupa se iskradite s vjenčanja njegova bratića ili s domjenka vaše firme. Iznanadit ćete se koliko će vas zabaviti planiranje bijega i vaša mala urota. 
 
Pošaljite fotku 
 
Slikajte se i pošaljite mu fotografiju uz poruku: “Voljela bih da si ovdje.” 
 
Toplo i mekano 
 
Dok se tušira, ugrijte na radijatoru mekani čisti ručnik i dodajte mu ga kad bude izlazio iz tuša. 
 
Pusa za dragoga
 
Ostavite mu slatku poruku na papiriću s otiskom svog ruža. 
 
Plešite 
 
Bez obzira jeste li u klubu ili u svojoj dnevnoj sobi, prepustite se ritmovima – zajedno. 
 
Dremuckajte  
 
Vikendom poslije ručka zagrlite se i odspavajte sat vremena. Prava uživancija.  
 
Izvor: Cosmopolitan
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.