Pustinjska avantura eNVy Room mladenke: Zanosne nove vjenčanice na pijesku Dubaija

Foto: Šime Eškinja

HRVATSKI dizajnerski dvojac eNVy Room posebno je cijenjen po glamuroznim kolekcijama vjenčanica, kojima svake godine iznova oduševljavaju djevojke koje se pripremaju za izricanje sudbonosnog "DA".

I ove sezone Vjeko Franetović i Nikica Ivančević donose čarobnu kampanju koja predstavlja najnovije modele njihovih vjenčanica.



Najodvažnija do sada, eNVy Room mladenka ove se godine zaputila se u egzotični Dubai gdje je prošetala po vrućem pijesku, koji se savršeno suprotstavlja snježnoj bjelini ženstvenih vjenčanica.



Po treći puta, u glavnoj ulozi eNVy Room kampanje našla se Mija Kovačić, a fotografije je snimio dugogodišnji suradnik modnog dvojca, Šime Eškinja.

"Jednostavno znaju kako žena treba izgledati i iznimno mi je drago što su prvi dizajneri koji su prihvatili dizajniranja vjenčanica. Stvarno mislim da mladenkama svojim kreacijama uljepšavaju taj dan. Uvijek su novi, svježi i drukčiji. Najnoviji trend printa na košulji i T-shirt majici 'Just married' i raskošne krinoline od tila doista su nešto drukčije i hrabro. A kad njihov modni izričaj prati i to što su iznimni ljudi i prijatelji, to je dobitna kombinacija", izjavila je Mia.



Kakve su vjenčanice iz nove kolekcije?

Djevojke i žene koje vole elegantni stil ovog dvojca privući će i ova kolekcija popularnog dvojca, puna čistih linija, damskih silueta i zanimljivih detalja poput pepluma, čipke koja izgleda poput mreže te zanosnih otvora na leđima. Pročišćeni modeli kreirani isključivo kako bi decentno naglasili ljepotu ženskog tijela idealni su za mladenke koje cijene kvalitetu, dobar dizajn i bezvremenski izgled.



Zašto su odabrali upravo ovo egzotičnu lokaciju?


"Kolekcija nije bila inspiracijski vezana niti za pustinju niti za Ujedinjene Arapske Emirate, iako se prekrasno uklopila u sami ambijent. Dugo smo razmišljali o idealnoj lokaciji Ova bridal kolekcija donosi 12 novih modela koji su izrađeni od visokokvalitetnih i laganih materijala pa se tako mladenke i u pripijenom sirena kroju osjećaju ugodno i nesputano. Na lepršavim modelima ne koristimo takozvane kolutove niti teške podsuknje jer smatramo da otežavaju kretanje, a i sama haljina se neprirodno kreće", objašnjavaju dizajneri.


Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.