Prva večer Fashion.hr cruise collection: Luksuzni ženstveni glamur oduševio ljubitelje hrvatske mode

NA BAJKOVITOM Bolu na Braču sinoć se održao pravi modni spektakl koji se savršeno uklopio u prekrasni ambijent plaže Zlatni rat. Četiri hrvatska dizajnera predstavila su svoje kolekcije u sklopu modnog događanja Fashion.hr cruise collection i pokazali svoje viđenje idealne ljetne garderobe. Uz Matiju Čopa i Zorana Garevskog, koji su predstavili svoje maštovite mini kolekcije, publiku su oduševile revije mlade dizajnerice Ljube Sikimić i već svima poznate Martine Felje.

1. Matija Čop

Izuzetno jednostavna, no nevjerojatno efektna kolekcija mladog dizajnera pokazala je da elegancija i avangarda idu ruku pod ruku ako se vješto iskombiniraju. Zanimljiva kolekcija donijela je pregršt elegantnih haljina, suknji i hlačica koje su oživjele na potpuno poseban način uz prsluke i detalje od vješto izrezane janjeće kože. Matija je po prvi puta predstavio i nakit kojeg je sam dizajnirao.

2. Zoran Garevsk
i

Crno bijela kolekcija Zorana Garevskog odisala je luksuznom jednostavnošću koju će sigurno obožavati dame koje obožavaju nositi vješto skrojene dizajnerske komade, no ne vole se previše isticati. Posebno su nam se svidjele haljine i suknje s prozirnim prugastim detaljima.

3. Ljuba Sikimić

Mlada dizajnerica Ljuba Sikimić predstavila je pregršt lepršavih i prozračnim modela u pastelnim bojama koje je vješto upotpunila originalnim oversized nakitom u obliku šljokastih školjki. Posebnu pozornost dobili su zanimljivo krojeni kombinezoni koje bi svaka modno osviještena cura voljela imati u ormaru. Treća po redu kolekcija ove dizajnerice inspirirana je buđenjem prirode.

4. Martina Felja


Hvaljena hrvatska dizajnerica iznova je oduševila svoje poklonike iznimno nosivom i ženstvenom kolekcijom koju najkraće možemo opisati izrazom: "Želimo to sve!". Uz neopisivu lakoću manekenke su pokazala zanosnu kolekciju dugačkih haljina, prozračnih suknji i damskih kombinezona, a publiku je posebno oduševio nov način korištenja plisiranog materijala na suknjama do koljena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.