Pokaži nam svoj novogodišnji stajling i osvoji personalizirani nakit Mladena Grubića!

Foto: Press Foto, Ilustracija Index

CURE, ovo je prilika koju nikako ne smijete propustiti!

Popularni hrvatski dizajner nakita Mladen Grubić, čiji nakit obožava i legendarna Josipa Lisac, odlučio je razveseliti jednu čitateljicu Index Rougea te samo za nju napraviti personalizirani nakit koji će pristajati outfitu koji će obući za doček Nove godine!

Sretnica čija se kombinacija najviše svidi dizajneru, dobit će ogrlicu, narukvicu i prsten te spoznaju da je nakit napravljen samo za nju i inspiriran njezinim osobnim stilom!

Kako bi se prijavile za ovu divnu priliku sve što trebate napraviti je uploadati fotku outfita koji ćete nositi na ovogodišnjem dočeku na Index Lajk te pokazati kako je vaš stil najbolji!

"Slagalica stylinga za baš svaku prigodu naš je izazov i vaša strast. Tri su šifre koje svakog dana otvaramo u našem dizajnerskom studiju: ZNAMO, ŽELIMO I MOŽEMO !! Vi počnite sa odabirom vaših haljinica a mi ćemo završiti sa nakitom. Veselimo se velikoj Igri !!! Petar i Mladen Grubić"

KAKO SE PRIJAVITI?

1. Uploadaj fotku na kojoj se nalazi outfit koji ćeš nositi na doček Nove godine na Index Lajk. Na slici možeš biti ti u outfitu, ili ga možeš fotkati samostalno. Ukoliko nemaš račun na Index Lajku, jednostavno i brzo kreiraj ga ovdje!

2. Prilikom uploadanja, fotku nazovi nekim prigodnim naslovom, stavi je u rubriku Lifestyle, a pod OZNAKE upiši riječ MODA

3. Kako bi znali da se radi o tebi, na slici se mora nalaziti i papir na kojem piše "Volim Index Rouge!"
 
4. Prijave traju od utorka 16.12.2014. do utorka 23.12.2014. u 12 sati.

5. Dobitnice nakita objavit ćemo na Index Rougeu, u utorak, 23.12.2014. u 16 sati.

6.  Među prijavama koje sakupe najveći broj likeova na Index Lajku, stručni žiri tima Grubić i Index Rougea (Mladen Grubić i Dina Plevnik) odabrati će najbolju.

Pravila:

- Upozorenje: Svaka naknadna izmjena naslova fotografije poništava prikupljene lajkove. U slučaju da nije upisan smislen naslov fotografije (nasumično izabrana riječ ili nizovi znakova ne smatraju se naslovom), administrator rubrike Lajk zadržava pravo izmjene naslova ili brisanja fotografije zbog kršenja pravila natječaja.


- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija koje su vulgarne, opscene, degutantne ili uvredljive.

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija za koje se utvrdi da krše autorska prava.

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija koje narušavaju ugled natječaja.

- Prijava na natječaj podrazumijeva da ste pročitali pravila natječaja i prihvaćate sve uvjete natječaja.

- Svi sudionici natječaja odriču se prava žalbe vezano uz broj lajkova svojih fotografija ili fotografija drugih sudionika.

- Svi sudionici natječaja prihvaćaju pravila koja je odredio organizator.

- Index zadržava pravo naknadne izmjene pravila.

- Za sve upite oko natječaja možete nas kontaktirati na mail adresu lajk@index.hr

- Index.hr ne odgovara za kvalitetu nagrada te ih dijeli onako kako ih dobije od partnera u nagradnjači.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.