Nova navodna cura Zayna Malika stvorila potpunu pomutnju među fanovima

Foto: Instagram

TKO je ona, što radi, kako su se upoznali...
 
Kako to obično biva u svijetu bogatih i slavnih, o njihovim privatnim životima, ljudi žele znati sve i svašta. 
 
Tako je bilo i ovoga puta s bivšim članom One Directiona, Zaynom Malikom, koji je u posljednje vrijeme u medijima isključivo zbog turbulentnog ljubavnog života te Twitter svađa s ostalim slavnim facama.
 
Podsjetimo, Zayn je prije nekoliko tjedana iznenada prekinuo zaruke sa svojom djevojkom Perrie Edwards i to navodno preko telefona, ali čini se kako nije predugo patio. Kako se šuška, u njegov život ušetala je nova cura.
 
 
Njezino ime je Neelam Gill, ona ima 20 godina te je najpoznatija kao Burberry model i to prvi indijskog podrijetla. Nedavno je uhvaćena i u Los Angelesu, gdje Zayn snima svoj prvi solo album te je iznajmio kuću u blizini studija. S mladim pjevačem upoznala se ranije ove godine u Londonu, no kako prenosi Daily Mail, između njih se nije dogodilo apsolutno ništa, dok je on bio zauzet.
 
"I on i ona su trenutno fokusirani na svoje karijere, iako se sviđaju jedno drugome. No, Neelam još nije sigurna želi li se uplitati u takvu javnu romansu", otkrio je nepoznati izvor.
 
Zgodna Neelam također je bila jedna od modela na reviji Kanyea Westa na New York Fashion Weeku, a skromno je priznala kako nikada nije sanjala da će uspjeti u modnoj industriji. "Nisam bila jedna od zgodnih i popularnih cura u školi", izjavila je.
 
Čini se da se to itekako promijenilo.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.