Naš novi beauty miljenik: Biomedis serum za njegu kože sklone celulitu

Foto: Press Foto

KAKO se bliži ljeto, potraga za pravom kremom protiv celulita u punom je jeku, a mi se moramo pohvaliti da smo ove godine odlučile dati šansu prirodnim sastojcima.

Tako se u našim rukama našao Biomedis serum koji se pokazao kao pun pogodak.

Jedan od osnovnih sastojaka je bršljan koji je poznat kao snažan borac protiv celulita koji pomaže da se dreniranjem ukloni višak vode, a prate ga kadulja, eukaliptus i ružmarin koji super utječu na smanjnje masnog tkiva.

Tu su još i marelica i badem koji su ubačeni kako bi kožu hidratizirali, što je iznimno važno u mjesecima kada su nam noge u prvom planu.

Priznajemo - slatko ružičasto pakiranje i odličan miris, dodatno su nas uvjerili da je ovo proizvod kojim ćemo se mackati ove sezone.

Kako smo koristile Biomedis serum za njegu koze sklone celulitu?


Možete ga nanositi klasično - 2 puta na dan uz snažnu masažu, no još se bolji rezultati postižu kad se noge i guza omotaju plastičnom folijom i kad se pusti da krema djeluje sat vremena.

Mi smo mazale kožu svaki dan, a svaki 2. do 3. dan omotale donji dio tijela folijom. Ako imate vremena - radite to svaki dan!

Kakvi su dojmovi i rezultati?

Prvo veliko iznenađenje je već spomenuti ugodan miris, što znači da nema problema ako se serum nanese prije posla ili prije odlaska u krevet - dečko se neće ni najmanje žaliti na snažan miris koji često imaju djelotvorne kreme.

Drugi plus je odlična tekstura koja se fino razmazuje i zbog koje nije potrebno nanijeti puno seruma. Dakle bočica bez problema može dugo trajati.

Koža je već nakon tjedan dana izgledala zaglađenije i ljepše, no naravno - nismo naivne, to možemo pripisati redovitoj njezi i hidrataciji.

Pravo iznenađenje uslijedilo je nakon 3 tjedna kada su se pokazali prvi veći rezultati - koža je zaglađenija, rupice manje vidljive, a bokovi i guza malo su manji, odnosno i djeluju kao da imaju puno manje masnih naslaga, a koža je napeta i čvršća.

Index Rouge presuda: Svakako ćemo nastaviti koristiti ovaj serum!

 

 

 

 

 

 

 


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.