Najbolji stajling za party sezonu: Što nam poznati hrvatski dizajneri predlažu za blagdane

Foto: Press Foto

SVI već traže haljine i idealne outfite za blagdanske tulume. Kako bi vam pomogli pri izboru savršenog outfita, upitali smo nekoliko slavnih hrvatskih dizajnera za savjete.

ANA MARIA RICOV

"Sive i crne kombinacije uvijek su vječne i nepretenciozne. Jednostavnost i decentnost u odabiru blagdanske odjeće može biti samo plus uz dobro raspoloženje, osmijeh i neopterećenost. Jednostavne kombinacije koje vas niti u jednom trenutku neće sputavati možete kombinirati sa upečatljivim nakitom. Ukoliko se želite izdvojiti odaberite jednostavnu kombinaciju u jarkoj boji ili printu, zeleno-plavih tonova ili crveno-rozih."

ALDUK

"Proslava Nove godine se s posebnim nestrpljenjem iščekuje jer na neki način zatvaramo jedno poglavlje, a otvaramo drugo za koje se nadamo i vjerujemo kako će biti znatno bolje. Da bi se zaboravile stare brige i da bi se veselilo novim pobjedama, sam doček Nove godine nastojimo posebno obilježiti - putovanje, privatni tulumi ili veliki glamurozni partiji. Moj prijedlog koji će se uklopiti u veliku veličinu vaših planova, a tako i onih financijskih jest 'puf' model haljine koji je gore uz tijelo, ističe figuru i dodatno sužava struk, a donji dio je romantičan i voluminozan. U crnoj, rozoj ili glamuroznoj crvenoj boji, ovaj model je tip haljine kojeg je dobro uvijek imati u ormaru jer se lako kombinira i za druge prilike. Istovremeno romantičan, ženstven, ali nadasve moderan i 'vječan' postat će zasigurno jedan od omiljenijih vam modela haljina. Masivna ogrlica i elegantne salonke ili čak visoke čizme ukoliko želite malo rockerskiji i otkačeniji stajling, izvrsno će dopuniti vas idealan stajling za lijep provod. Ne zaboravite nabaciti osmijeh i biti umjereni u piću! Sretna Nova godina!!

ALEKSANDAR ŽAREVAC

"Blagdani su vrijeme obiteljskih druženja, različitih poslovnih domijenaka i izlazak i zabave. Ovisno o prigodi predlažem i različite stylinge. Haljine raznih duljina i krojeva u kojima ćete istaknuti najbolje od sebe rezervirane su za izlaske i gala provode. Crna, crvenim i zlatna boja idealne su za najluđu noć u godini. Topla i udobna vunena pletiva izvrstan su odabir za obiteljska druženja."
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.