Melita Fabečić na snimanju za kolekciju glamuroznih haljina Sposa Blue

Foto: Zvonimir Kušec

PREDIVNA Melita Fabečić, aktualna Miss Universe Hrvatske, jučer je provela dan na foto sessionu za najnoviju kolekciju Vesne Spose.

"Sposa blue” slikovito  ime  kolekcije  očarati će Vas ne samo predivnim bojama koje su top boje sezone već i  pažljivo biranim i vrhunskim materijalima. Kolekcija je  inspirirana tirkiznom bojom koju možemo poistovjetiti s našim predivnim Jadranskim morem. Osim saten svile, svilenog šifona i organze, haljine su velikim dijelom rađene i od francuske čipke našivene na podlozi boje kože, tako da transparentnost tirkiza i čipke daje trodimenzionalni efekt koji ističe liniju i ljepotu ženskog tijela. Swarovski kristali kolekciju čine luksuznom  i elegantnom, a profesionalni ručni rad koji je ljubavlju utkan u svaki pojedinačni model garancija su da se radi o jedinstvenim modelima vrijednima pažnje i divljenja. Razlogom što su posebno dizajnirane da naglase senzualnost i ženstvenost, sve miljenice profinjenog  stila ova kolekcija ostaviti će bez daha.", kažu glasnogovornici kuće Sposa.

Uz zgodnu Melitu, u haljinama Sposa pozirale su i Sara Maria Knežević i Nikolina Miletić te poznate operne dive Valentina Fijačko i Helena Lucić.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.