Matija Vuica spektakularnim toaletama zatvorila prvu večer ovosezonskog Cro-A-Portera

Foto: Josipa Uzelac

NAJIŠČEKIVANIJI modni događaj sezone, Cro-A-Porter, sinoć je u Paviljonu broj 1 Zagrebačkog Velesajma ugostio brojne posjetitelje, zaljubljenike u modu i predstavnike medija.

Osnivač i kreativni direktor Cro-A-Portera, Viktor Drago predivnu je drvenu pistu prekrio pravim jesenskim lišćem te tako stvorio spektakularnu podlogu za najnovije kreacije poznatih domaćih dizajnera.

Nebo

Modni brand Nebo predstavio je idealnu garderobu za dnevne i večernje prigode jedne moderne poslovne žene. Nebo se ove sezone fokusira na crnu, sivu i tamnoplavu boju te ženama za dan preporučuje uske hlače, pencil suknje te suknje na preklop u kombinaciji sa zgodnim majicama s V izrezom i damskim bluzicama. Za večernje prigode pak, tu su peplum kožni top u kombinaciji s dugom suknjom, glamurozna bijela haljina te pregršt večernjih toaleta.

Manuel Maligec

Miljenik mnogih modnih kritičara, Manuel Maligec, sinoć je pokazao kolekciju kojom se pomalo odmaknuo od svog dosadašnjeg glamuroznog, uglađenog stila s puno senzualnosti. Ovog puta Manuel se okrenuo pomalo surovom seksipilu i u crno-bijelo-srebrnoj kolekciji pokazao pregršt izazovnih komada za cure koje se ne boje pokazati grudi, leđa pa čak ni gaćice. Dok će hlače pomalo nespretnih krojeva biti zaista teško nositi, košulje-haljine i oskudne toalete sigurno će pronaći put do srca Manuelovih obožavateljica.

Jet Lag

Odličan Jet Lag razveselio nas je svojom kolekcijom pod nazivom N.Y.C. u koju smo se zaljubile čim smo ugledale njihovu posljednju kampanju. Kao i uvijek, ovaj brand predstavio je niz supernosivih no izrazito atraktivnih i originalnih komada koje želimo za sebe i svoje dečke, a uz preslatki ružičasti kaput s mašnicom, odlične majice s ušicima i slatke haljinice inspirirane četrdesetim godinama prošlog stoljeća, oduševile su nas hlače s velikim volanom na prednjoj strani. Moramo spomenuti i izvrsne ruksake koje ćemo nadolazeće zime sigurno viđati na leđima modno osviještenih gradskih trendseterica.

Tatjana Pantoš

Volite li kožu i seksi izgled glamurozne darkerice, kolekcija Tatjane Pantoš idealna je za vas. Dugački kaputi s kožnim porubima, seksi uske suknje, čupave jakne i uske kožne hlače okosnica su ove kolekcije, a dosadi li vam klasična crna garderoba, Tatjana predlaže da isprobate seksi srebne hlače koje će svakako izazivati pažnju.

Vain

Brand Vain sinoć je na jesenskoj pisti Cro-A-portera pokazao atraktivnu, no pomalo nepovezanu kolekciju. Već viđeni, no uvijek atraktivni prozirni baloner oduševio je ženski dio publike, baš kao i seksi haljinice i oversized majica s finim zlatnim detaljima, dok se pretanke bijele tajice i čupaste bijeli komadi nisu pretjerano proslavili.

Matija Vuica

Glamurozna dizajnerica Matija Vuica večer je završila čarobnom bajkom koju je iz prvog reda pratila i Severina, zaštitno lice kolekcije "Lady X". Uz sanjive zvuke pjesme "Young and Beautiful" Lane Del Rey, Matija nas je odvela u svijet u kojem granice ne postoje te svojim predivnim, ručno izrađenim haljinama probudila romantiku u svima nama. Zanosne, savršene iskrojene toalete sa zavodljivim detaljima stavile su točku na i prve večeri ovog spektakla, a nas je posebno oduševila bijela haljina s golim leđima i raskošnom kapuljačom.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.