Marina Design dovodi sportašice na pistu: Hrvatske rukometašice predstavit će njezine dizajnerske pregače

OSIM kolekcije za sezonu proljeće-ljeto 2013., Marina Design dizajnirati će i specijalne dizajnerske pregače koje će publici FASHION.HR-a u sklopu prve večeri premijerno predstaviti rukometašice najtrofejnijeg hrvatskog ženskog rukometnog kluba RK Podravka Vegeta – Miranda Tatari, Ivana Jelčić, Nikica Pušić-Koroljević, Vesna Milanović Litre, Marta Žderić, Sanja Damnjanović, Žana Čović i Ivana Kapitanović.

"Dizajniranje pregača bio je za mene poseban izazov, ali istovremeno i užitak s obzirom da sam i sama zaljubljenik u kuhanje. Mogućnost da svoj dizajn uklopim u ovu priču dodatno me inspirirala, a nadam se da će dizajnerske pregače potaknuti kreativnost i kod svih onih koji će ih koristiti u kuhinji.'', izjavila je dizajnerica Marina Obradović.

Uspješne profesionalne sportašice, među kojima se nalaze i hrvatske olimpijke na jedan dan sportske terene zamijeniti će modnom pistom FASHION.HR-a te predstaviti dizajnerske pregače koje će Podravka ubuduće koristiti u sklopu svojih promotivnih aktivnosti.

U sklopu FASHION.HR-a predstaviti će se i Coolerica, personalizirana kuharica u kojoj će recepte svojih omiljenih jela podijeliti poznati hrvatski modni dizajneri – Branka Donassy, Ivica Klarić, Ivica Skoko, LINK by Ogi Antunac i Zoran Mrvoš, Ivan Alduk, Aleksandar Žarevac, Clash of 9, Ivana Popović, Martina Felja, Igor Galaš, Marina Design, Ana Maria Ricov.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.