Lisca by Ivana Šundov: Vrhunska elegancija podcrtana notom zavodljive ženstvenosti

Foto: Lisca

LISCA, slavni brand donjeg rublja, ovih je dana predstavio svoju najnoviju kolekciju za proljeće/ljeto 2013. namijenjenu ženama koje cijene elegantan i ženstven stil te, prije svega, vrhunsku izvedbu.

U suradnji sa zanosnom voditeljicom Ivanom Šundov, Lisca je stvorila neodoljivu kolekciju vođenu njezinim profinjenim ukusom.



U kolekciji koju će rado posjedovati i nositi svaka žena nalaze se bezvremenski komadi oplemenjeni neodoljivim detaljima poput volana, točkica i svjetlucavih detalja.
 

Inspiraciju za kolekciju Ivana je našla i u snovima: "Pročitala sam da smo ono što jesmo i zahvaljujući snovima. A u mojim je snovima, povjerit ću vam, često pozornica - nekad više nekad manje u prvom planu. Moje uloge nisu baš uvijek bile one iz snova, ali sam ih nadograđivala. No sve su redom sadržavale nebrojeno (ponekad i iznova otkrivenih) sposobnosti i ljubav u tisuću oblika! Iz snova o takvoj ženi crpila sam i inspiraciju za ovu kolekciju. Pritom mi godine nisu bile ograničenje, niti sam se ograničila na najmanje konfekcijske brojeve."



Kolekcija Lisca by Ivana Šundov obojena je u nježne zemljane tonove s obaveznim crnim i bijelim modelima, koje krase profinjeni detalji, kao što su uvijek moderni volančići, diskretni štras, atraktivni pojasevi i zanimljivi izrezi. Majice, bluze i haljinice nosive su kako za popodnevni šoping tako i za poslovne obaveze.
 
Kolekcija Lisca by Ivana Šundov dostupna je od siječnja 2013. u Liscinim prodavaonicama svima koje traže ženstvenu, a nosivu i udobnu odjeću, koju bezbrižno mogu odjenuti u različitim prigodama.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.