"Jadna" Keira: Glumica mjesečno troši samo 50 tisuća dolara kako bi se mogla družiti s normalnim ljudima

Foto: Glamour
 
KEIRA Knightley ukrasila je naslovnicu popularnog časopisa Glamour.
 
Uz to, raspričala se o svom privatnom životu, a jedna nas je rečenica posebno zainteresirala. Keira je naime otkrila kako njezin mjesečni džeparac iznosi "samo" 50 tisuća dolara.
 
"Mislim da prevelika potrošnja odvaja od normalnih ljudi, s kojima se više ne možeš družiti, jer ne žive isti život kao ti. Zato sam si ja odredila da mjesečno mogu potrošiti najviše 50 tisuća dolara, a neke od najboljih trenutaka u životu doživjela sam upravo na nimalo luksuznim mjestima", otkrila je poznata glumica.
 
"Ako nešto baš jako želim ili trebam, a da košta više od navedenog iznosa, naravno da si to priuštim, ali pokušavam se ograničiti na ovaj iznos", nastavila je. Priznala je i kako je potpuno drugačija u privatnom životu, nego što je na crvenom tepihu ili na setu. To baš nije zdrav način življenja i utječe na psihu, ali to je jedini način kako ja funkcioniram".
 
Nadamo se da je u tih 50 tisuća dolara uračunat i koji poklon za njezinog supruga, rokera Jamesa Rightona, za kojeg se udala u svibnju prošle godine.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.