Glumice iz filma"Mean Girls" proslavile 10. rođendan tog hita i otkrile zanimljive činjenice sa snimanja!

Foto: Tumblr, Press Foto

JEDAN od najpopularnijih tinejdžerskih filmova svih vremena, slavni "Mean Girls", ove godine slavi deseti rođendan.

Glavne glumice Lindsay Lohan, Rachel McAdams, Lacey Chabert, Amanda Seyfried te Tina Fey (koja je i osmislila koncept za film) nakon punog su se desetljeća okupile na snimanju za časopis Entertainment Weekly te u intervjuu otkrile neke zanimljivosti koje još nismo znali.

1. Lindsay Lohan htjela je glumiti zločesti Reginu

Lindsay je zapravo htjela biti Regina, zločesta cura koja vlada školom. "Upravo sam snimila Confessions i Freaky Friday u kojima sam glumila curu koja baš i nije cool. Imala sam 17 godina i htjela biti cool cura na setu. No, producenti su rekli - Cady je heroina i nju ćeš glumiti!", izjavila je popularna glumica.



2. Rachel je zapravo trebala biti Cady

"Ja sam isprva došla na audiciju za lik Cady. Na kraju su nas sve malo pomiješali. Jako mi se svidio lik Regine - djelovala je tako slasno pokvarena i zla.", izjavila je Rachel McAdams.



3. Ekipa sa snimanja nikako se nije mogla naspavati

"Svi smo bili u istom hotelu, a svake noći bi se oglasio požarni alarm - to je bila mana tog hotela.", izjavila je Tina Fey.



4. Mariah Carey obožava ovaj film

"Mariah i ja imamo istog vizažista.", otkrila je Lindsay Lohan. "Svaki put kad me vidi, viče - 'srijedom nosimo rozo'! Ona obožava taj film."



5. Amanda Seyfried i Lacey Chabert na setu su postale najbolje prijateljice

"Tek sam završila srednju školu i cijela situacija me jako plašila. Ne znam što bi napravila bez Lacey Chabert. Ona je bila moj anđeo. Družile smo se u njezinoj prikolici i slušale Dido. Cijelo iskustvo mi je zbog nje bilo čarobno i osjećala sam se sigurno."

Psst! Nama se čini da se cure ni nakon 10 godina nisu nimalo promijenile i da još uvijek izgledaju zanosno kao i kad je film izašao u javnost. Fotke sa snimanja pogledajte ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.