41. rođendan glumice koju mnogi smatraju ljepšom i od 17-godišnje kćeri

Foto: Getty, Instagram

NJEZINO je pravo ime Laura Jeanne.

Tek nakon toga dolazi Reese, jer ovu plavokosu američku glumicu znate pod imenom Reese Witherspoon. A holivudska miljenica, kako joj često tepaju, jučer je proslavila 41. rođendan, iako joj nikada ne biste dali toliko godina, obzirom na izgled.

Naime, Reese iz prvog braka s ljepotanom Ryanom Phillippeom ima 17-godišnju kćer Avu i 14-godišnjeg sina Deacona, no lijepa kćer joj zapravo izgleda kao mlađa sestra pa se nerijetko može čuti i kako Reese izgleda bolje nego Ava. Kako god bilo, Ava je slika i prilika nje i tate Ryana, a ona i Reese imaju vrlo blizak odnos, zbog čega ih se često može vidjeti zajedno na crvenim tepisima.

Podsjetimo, Reese je Ryana upoznala na proslavi svog 21. rođendana, davne 1997. godine, a dvije godine kasnije par je bio vjenčan. Njihova ljubavna priča često se uzimala kao primjer da je prava ljubav u Hollywoodu itekako moguća pa je objava razvoda 2006. godine bila poprilični šok. No, unatoč razvodu, duo je ostao u prijateljskim odnosima zbog djece, a 2010. godine, Reese je upoznala sadašnjeg muža, lovca na talente Jima Totha. Osam mjeseci kasnije, par se zaručio, a 2012. stigao je sinčić Tennessee James, kao kruna ljubavi.

Slatku glumicu uglavnom pamtimo po ulogama u romantičnim komedijama, kao što su "Plavuša s Harvarda" i "Ovo je rat", no dokazala se i u ozbiljnijim ulogama, kao onima u filmu "Okrutne namjere" i "Voda za slonove". Plavokosa Reese inače je i producentica, a kao jedna je radila i na velikom filmskom hitu "Gone Girl".

Trenutno ju gledamo u HBO seriji "Big Little Lies" koja oduševljava, a prati život tri žene, koje se bore sa svakodnevnim obiteljskim problemima.

41 godinu? Nikada ne bismo rekli.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.