Žena objasnila zašto neće pozvati majku na vjenčanje pa podijelila pratitelje

KOLIKI god bio popis ljudi koje mladenci zovu na vjenčanje, roditelji su uvijek među najvažnijima. Majke mladenaca ističu se svojim ganutim licima u gomili za vrijeme obreda i prvog plesa, a cijela večer za njih je puna emocija. Ipak, jedna je Kanađanka odbila pozvati svoju majku na vjenčanje iz straha da će joj ga pokvariti.

Felicity Rae je svojom šokantnom odlukom iznenadila i pratitelje, među kojima je poznata po dijeljenju detalja o svom vjenčanju. "Nisam pozvala vlastitu mamu na svoje vjenčanje... nakon mjeseci i mjeseci planiranja", priznala je Rae. "Jednostavno sam osjećala da me ne cijeni i ne podržava, osjećala sam tjeskobu i nešto je duboko u meni govorilo da će mi pretvoriti taj dan u pakao."

@_felicityrae #weddingtransparency ♬ original sound - felicity | nearlywed

Tiktokerica je otkrila da je drastičan potez uslijedio nakon nedavnog FaceTime poziva tijekom kojeg ju je njezina mama optužila da je snob. Nejasno je što je potaknulo majku na tu primjedbu. Također nije jasno koliko su bile bliske prije nego što je došlo do velikog preokreta.

"Rekla sam joj da sam pod stresom", objasnila je Rae prisjećajući se njihovog telefonskog poziva. "Znala je da sam bila iscrpljena i pod pritiskom. U jednom je trenutku čak rekla da to nije normalno i da bih trebala potražiti pomoć, umjesto da me pita: 'Kako mogu pomoći?' Potom je rekla: ‘Znaš što? Postala si pravi jebeni snob u posljednje vrijeme'. Tim je riječima to rekla. Odmah sam rekla: Nisi pozvana na vjenčanje. A ona je rekla: 'To je u redu.' Nakon toga sam je blokirala na društvenim mrežama."

Rae je rekla da se od tada nije čula s mamom

Rae kaže da više nisu razgovarale, ali da je doznala kako majka pokušava manipulirati jednom od njenih djeveruša. "Otišla je jednoj od mojih djeveruša i okrenula je protiv mene", tvrdila je. "Vjerojatno je govorila grozne stvari o meni drugim ljudima jer joj je neugodno što nije pozvana na vjenčanje vlastite kćeri."

Ne žali što joj mama neće doći na vjenčanje

"Jednostavno ne želim žrtvovati svoje mentalno zdravlje, biti loše raspoložena i projicirati to na svog muža na dan našeg vjenčanja", izjavila je Rae. "Nije fer prema meni, nije fer prema njemu, nije fer prema drugim uzvanicima. Njezino je ponašanje uvijek vrlo nepredvidljivo i nikad ne znam što će sljedeće učiniti."

Mnogi korisnici su podržali njenu odluku, ali dio njih je bio vrlo kritičan

"Učinila si pravu stvar da zaštitiš sebe i svoju energiju. Ponekad nas naši najbliži mogu najjače povrijediti. Ponosna sam na tebe što si postavila granice", napisala joj je jedna korisnica.

Druga je ipak pokušala pružiti drukčiji pristup: "Mama mi je umrla i jako mi nedostaje. Samo kažem..."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.