Žena koja je začela trojke u razmaku od 10 dana pokazala trbuh u 28. tjednu trudnoće

BUDUĆA mama koja očekuje trojke, za koje tvrdi da su začete u razmaku od 10 dana, pokazala je trbuh u 28. tjednu trudnoće te se pohvalila kako još nema strije.

@tamingtriplets

Every week I get bigger I think “I can’t stretch anymore...” and then I do!!! Women are warriors. ##highriskpregnancy ##firsttimemom ##triplets

♬ Send Me on My Way - Vibe Street

Naime, žena iz SAD-a prirodno je zatrudnjela s blizancima i zaprepastila se kad su joj liječnici kasnije rekli da ustvari nosi trojke te da je treće dijete začeto više od tjedan dana nakon blizanaca. Svoju nevjerojatnu priču te trudničko putovanje rado dijeli s pratiteljima na TikToku pod imenom Taming Triplets.

Visoka je oko 152 centimetra te ističe kako joj je zbog toga trudnoća s trojkama još izazovnija. Presretna je što su uspjeli doći do 28. tjedna trudnoće, no priznaje da ima osjećaj kao da su joj svi organi zgnječeni, piše The Sun.

Također, istaknula je kako postoje određeni rizici jer je sitnija, a prolazi kroz višeplodnu trudnoću, ali je pozitivna te se nada najboljem mogućem ishodu.

Prethodno je objasnila i kako je zatrudnjela s trojkama.

"Obično bi vaše tijelo trebalo zamijeniti hormone i zaustaviti ovulaciju nakon što zatrudnite. U mom slučaju se to nije dogodilo", ispričala je, dodavši kako "samo otprilike 10 posto žena može ovulirati dva puta tijekom jednog mjeseca".

Ta se pojava u medicini naziva superfetacija, a ustvari podrazumijeva to da žena ovulira i ostane trudna, ali nakon nekoliko dana ili čak tjedana ponovno ovulira te u teoriji može ponovno ostati trudna.

Nastavila je: "Dakle, tehnički naše bebe imaju različite termine, ali na sreću su dovoljno blizu da će se roditi istog dana pa će se i dalje smatrati trojkama."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.