Za vrijeme vjenčanja ova je žena napravila nešto što ju je učinilo najponosnijom na svijetu

Foto: Facebook

U TOM trenutku moj ponos je bio jači od svega. Trenutak se poklopio - njena potreba, moja uloga majke, i sada konačno, i moja uloga supruge. Sve u jednom. Tako je izgledalo moje vjenčanje", euforično je napisala pod fotografijom svog vjenčanja Christina Torino-Benton na kojoj se jasno vidi da je u cijeloj ceremoniji uživala i njena 9-mjesečna kćerkica. I to na dojci. Unatoč generalnoj probi i pravilima, njena je potreba bila jača od svega.

"Taj osjećaj kada proživljavate trenutke o kojima svaka djevojka sanja i još mu pridružite taj moment majčinstva, plod naše ljubavi u tako prirodnom, normalnom skladu s nama. To je trenutak koji me učinio najponosnijom mamom i suprugom u tom trenutku.

Moja mala je počela plakati i nije bilo drugog načina da je smirim osim da joj dam papati.", napisala je pod fotografijom novopečena supruga Christina, a ovu fotografiju koju je snimila njihova službena fotografkinja Lana Nimmons, objavila je na stranici Breastfeeding Mama Talk te potaknula i druge mame da podjele svoje fotografije s njihovog dana D i trenutka kada su njihova djeca poželjela biti sastavni dio, ako ne i glavne zvijezde vjenčanja svojih roditelja.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.