Za Vladom i Nikijem luduje cijeli svijet: Braću na YouTubeu prati 56 milijuna ljudi

VLAD i Niki Vashketov su YouTube zvijezde kojima su zaluđena djeca iz cijeloga svijeta. Dječaci su se na ovoj platformi pojavili 2018. godine, a svoje videouratke objavljuju na 16 kanala prevedenih na 13 jezika. Teme kojima su bave interesantne su predškolcima i učenicima nižih razreda osnovne škole.

"Dječaci su gledali snimke druge djece na YouTubeu i poželjeli raditi isto. Imaju zarazan smijeh pa smo se suprug Sergey i ja upitali zašto ne? Sergey ih je krenuo snimati vikendom kad nije radio i tako je sve krenulo", otkrila je u razgovoru za časopis People majka dječaka Victoria.

Priznaje da u početku nisu očekivali da će njihovi sinovi postati toliko popularni. Kako je publika rasla tako je i njihovo znanje o produkciji, montaži i posebnim efektima bilo sve bogatije.

"Počelo je kao zabavna obiteljska aktivnost i pretvorilo se u obiteljski hobi. Vlad i Niki predstavljaju našu obitelj. Fantastično je što se igramo, zajedno uživamo u stvarima i razvijamo emocije dok snimamo", dodaje majka koja ima i jednogodišnjeg sina Christiana. 

Neki od najpopularnijih videa ovog veselog dvojca broje i više od 500 milijuna pregleda. 

"Jedinstveni su jer su inovativni, znatiželjni i nevjerojatno aktivni", smatra mama koja ističe da im je cilj inspirirati druge obitelji da probude avanturistički duh kod svoje djece.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.