Usher prvi put pokazao novorođenu kćer: "Izgleda kao mala porculanska lutka"

PRIJE nešto više od mjesec dana popularni pjevač Usher je dobio kćer. Nakon dva sina, njegova obitelj je postala bogatija i za jednu djevojčicu.

"Blagoslovljeni smo i presretni zbog dolaska naše predivne kćerkice Sovereign Bo Raymond", napisao je tada Usher na Instagramu uz fotografiju na kojoj drži dlan svoje kćerkice. 

No obožavatelji su s nestrpljenjem iščekivali trenutak kada će vidjeti i lice djevojčice. To se upravo dogodilo. Usher je Sovereign Bo svijetu predstavio tijekom virtualnog pojavljivanja u showu Ellen DeGeneres, podijelivši fotografiju na kojoj je ljubi u čelo.

"Izgleda kao mala porculanska lutka. Izgleda nestvarno", komentirala je Ellen DeGeneres, na što se ponosni tata našalio: "U to vjerujete sve dok joj ne morate promijeniti pelenu!"

Osim toga, otkrio je da je djevojčica požurila doći na ovaj svijet.

"Rano je došla", rekao je: "Trebala je biti Škorpion, ali imala je drugačiji plan. Vage, znate, nekako se drže onoga što žele učiniti."

"Smiješno je jer joj je pupčana vrpca bila omotana oko zapešća. Dakle, ona je povlačila vrpcu kao da govori "Izvuci me odavde, vrijeme je da krenemo!" prisjetio se Usher.

Ponosna mama djevojčice, Usherova dugogodišnja djevojka Jenn Goicoechea, također je na Instagramu podijelila još jednu simpatičnu fotografiju njihove kćeri.

Kako piše People, Usherovi stariji sinovi, koje je dobio u vezi s Tamekom Foster, su poprilično zaštitnički nastrojeni prema mlađoj sestri.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.