Trudna Blake Lively nasmijala fotografijom s trenerom: ''Vježbamo, ali ne pomaže''

Foto: EPA

AMERIČKA glumica Blake Lively i njezin partner Ryan Reynolds objavama često nasmijavaju pratitelje na društvenim mrežama, a par često javno priznaje kolika su si međusobna podrška. S obzirom na to da trenutno čekaju četvrto dijete, veliki trudnički trbuh postao je izvor inspiracije za novu objavu slavne glumice.

''Već neko vrijeme vježbam s Donom, ali čini mi se da nešto ne funkcionira kako bi trebalo'', napisala je Lively u opisu fotografije, usporedivši izgled svog tijela prije i poslije, a na novijoj slici trbuh joj je vidljivo veći. Iako to nije zbog lošeg treninga, već zbog prinove koja bi uskoro trebala stići, glumica je situaciju iskoristila za još malo zafrkancije na Instagramu.

Svojom objavom u tome je i uspjela, a obožavatelji su se odmah nadovezali prigodnim komentarima.

''Sigurno si zabunom pojela koštice lubenice'', ''Previše si vježbala sa suprugom, zato ti se ovo dogodilo'', ''Ovo je predobro, baš sam se pošteno nasmijala'', samo su neki od njih.

Izvor blizak glumici za Us Weekly nedavno je otkrio da je Lively vrlo aktivna u ovoj trudnoći, često šeće i pazi što jede, a prema najnovijim fotografijama iz teretane, možemo vidjeti da i dalje aktivno vježba.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.