Timelapse promjena koje nosi odrastanje rasplakao je roditelje diljem svijeta

Foto: Youtube screenshot

NIZOZEMSKI umjetnik Frans Hofmeester je svakoga tjedna od rođenja snimao svoju kćer Lotte. Od kratkih snimki je napravio timelapse koji je postao viralan. 

“Kad je Lotte rođena, toliko se brzo mijenjala da sam to htio zabilježiti. Svaki roditelj zna da je razlika između bebe stare dva dana i dva mjeseca nevjerojatna”, prenosi Hofmeesterove riječi The Guardian.

Otkako je prije nepunih mjesec dana objavio video na YouTubeu, pregledalo ga je više od 5,5 milijuna ljudi. Prikazao je kćer od dana kad je rođena do 20. rođendana. Promjene stila, emocija i samog izgleda zapanjile su sve gledatelje. No, ovaj tata je, osim kćeri, snimio isti video i sa svojim sinom Vinceom koji je napunio 17 godina.

“Lotte ima više pregleda, vjerojatno zato što je djevojka, starija je. Vince je zaigran, radi grimase, plazi jezik, a ona je slatka”, dodaje Hofmeester.

Mnogim je roditeljima Lottin timelapse izmamio suze na oči.

“Ne stigneš se ni okrenuti, a već su odrasli ljudi. Cijenite svaki trenutak”, komentirala je jedna mama na društvenim mrežama gdje roditelji danima dijele Lottin timelapse koji ih je raznježio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.