The Rock podijelio preslatku priču koja se skriva iza ove fotke s vjenčanja

DWAYNE JOHNSON se već nekoliko puta našao na udaru kritika zbog objava vezanih za njegove kćeri. Naime, prvo je objavio fotografiju sa svojom trogodišnjom kćeri Jasmine, a mnogima je bilo sporno što je djevojčica bila gola. Iako je vrlo brzo uklonio spornu objavu, kritike na njegov račun nisu prestale stizati. Nedugo nakon toga opet je napravio krivi potez javno se našalivši na račun svoje kćeri. 

Unatoč takvim situacijama, nitko ne može osporiti da je slavni glumac tata za poželjeti, a to često dokazuje i objavama kojima redovno uspijeva rastopiti ženska srca.

Da su djevojčice centar svijeta njemu i njegovoj novopečenoj supruzi potvrdile su i preslatke fotografije s njihovog vjenčanja na kojem su djevojčice imale vrlo bitan zadatak. Naime, one su bile zadužene za podizanje atmosfere bacanjem latica ruža, a Dwayne je sada otkrio priču koja se skriva iza fotografija koje su nastale na taj poseban dan.

"Biti djeveruša je velika odgovornost koju je Jazzy ozbiljno shvatila. Nekoliko minuta prije ceremonije smo vježbali, a vrlo brzo sam shvatio da je odlučna u tome da neće nježno bacati cvijeće, nego da će ga radije intenzivno bacati s nemilosrdnom agresijom - i opakim osmijehom. O, da. To je moja kći!" ponosno je zaključio The Rock.

Osim ove fotografije Johnson je objavio još jednu, koju je iskoristio kako bi svima poslao važnu poruku.

Naime, djevojčica je od uzbuđenja usred svog zadatka prosula latice iz košarice koju je nosila.

"Nije plakala i bez oklijevanja ih je počela skupljati i stavljati natrag u košaricu", napisao je njen tata te dodao kako je to bio "kritičan, ali i kul trenutak".

Kako kaže, Jasmine Lia će još puno puta u životu pasti, ali to ni nju ni druge ne bi trebalo obeshrabriti.

"Podignite se, obrišite prašinu sa sebe, nasmijte se i nastavite dalje", poručio je The Rock svima te je dodao kako je ponosan na reakciju svoje djevojčice, ali i da ju je svega 30 minuta kasnije nagradio najvećim komadom vjenčane torte.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.