Tata vojnik prvi put ugledao šestomjesečnog sina, njegova reakcija je viralna

BITI razdvojen od obitelji za roditelje i djecu je jedna od najtežih stvari, a kroz to je prošao i vojnik James Chevalier.

Naime, James ima suprugu Mary, četverogodišnjeg sina Gagea te Caspiana koji je navršio šest mjeseci.

S obzirom na to da služi u vojsci, posljednjih devet mjeseci proveo je na terenu i nije vidio svoju obitelj niti prisustvovao rođenju svog mlađeg sina, a trenutak kada su se prvi put susreli zauvijek će pamtiti.

Mary je s djecom dočekala svog muža i susret je bio više nego dirljiv.

Suze u očima, zagrljaji i osmjesi pokazuju koliko je Jamesu nedostajala njegova obitelj. Prvo se pozdravio sa suprugom i starijim sinom, a onda je uslijedilo upoznavanje šestomjesečnog Caspiana.

Sudeći prema fotografijama, tata i sin su se odmah povezali, što je kasnije potvrdila i njegova supruga.

"Moj suprug je vrlo pažljiv prema svojoj djeci i želi im biti pravi uzor. Bilo je doista dirljivo prisustvovati njihovom prvom susretu. Činilo se da se Caspian odmah povezao s ocem, kao da se već poznaju. Trenutak je bio vrlo emotivan", rekla je Mary.

Fotografkinja Brittany Watson, koja je prije nekoliko godina fotografirala i njihovo vjenčanje, sada je zabilježila svaki trenutak ovog obiteljskog susreta. Kaže da je to jedno od najnevjerojatnijih i najzanimljivijih iskustava koje je ikad doživjela.

"Bila mi je čast i ovaj trenutak ću uvijek pamtiti", izjavila je Watson.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.