Tata objavio fotku curice kako gleda mamu na TV-u i raznježio pratitelje

KĆI novinarke NBC Newsa Blayne Alexander bila je toliko oduševljena što je prvi put vidjela svoju majku na TV-u da je njezin otac morao uhvatiti trenutak kamerom. Poduzetnik Jay Bailey, Alexanderin suprug, snimio je njihovu malodobnu kćer Sage za vrijeme majčinog izvještaja uživo.

"Postaješ... ono čemu svjedočiš", napisao je uz slatku fotografiju na Instagramu. "Čekao sam upravo ovaj trenutak mjesecima. Da Sage vidi svoju majku usred nekih od najvažnijih trenutaka u povijesti. Svoju mamu, živi primjer ispunjenja životnih snova punih ljubavi, moćnu ženu koja to ostvaruje privatno i profesionalno. Naša mala buhtlica koja gleda u ekran i osjeća se nadahnuto, osjeća se voljeno, osjeća se ponosno, vidi svoj odraz i bez ikakve sumnje zna da je SVE moguće."

Bailey je nastavio čestitkama svojoj supruzi za prvi dan povratka na posao nakon što je šest mjeseci bila na porodiljnom dopustu. "Čovječe, kakav trenutak jutros", dodao je. "Dušo, bila si fantastična! Tako sam ponosan na tebe i na ovo nevjerojatno putovanje - tvoj prvi dan natrag na ekran - i ubijaš u crvenom!"

"Povratak na posao nakon porodiljnog definitivno zahtijeva prilagodbu, ali povratak u skupinu nevjerojatno obzirnih i ljubaznih kolega donio mi je TOLIKO radosti", napisala je Alexander na vlastitu objavu, dodajući da trenuci poput fotografije Sage "to sve čine vrijednim."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.