Rodila okružena s pet kćeri u kadi u svom domu, a fotke ostavljaju bez daha

Foto: Instagram

KADA buduće majke odluče donijeti dijete na svijet u bolnici, obično kraj sebe imaju jednu blisku osobu, ali Virginia Casey Teller odlučila je svoju bebu roditi u vlastitom domu, okružena obitelji. 

“Svima nam je to bilo u redu jer smo u našem prostoru. Kćeri su mogle slobodno ulaziti i izlaziti, ali sve su htjele biti uz mene”, ispričala je Teller za portal Motherly.

Njene kćeri svjedočile su dolasku sestrice na svijet, a upravo je to bila želja ove majke.

12-godišnja Audrey, 10-godišnja Ella, 7-godišnja Lillian, 4-godišnja Zolie i 2-godišnja Zuri jedva su dočekale trenutak kada će ugledati sestru Talullah.

Teller je i stariju kćer Zuri rodila kod kuće, ali nije kraj sebe imala i profesionalnog fotografa koji bi zabilježio sve trenutke porođaja. Sada je zato angažirala Rebeccu Burt kojoj je ovo bilo prvo takvo iskustvo.

“Obično fotografiram vjenčanja, ovo je bilo nešto što nikako nisam htjela propustiti”, izjavila je Burt koja je napravila pregršt fotografija koje su sada postale viralni hit.

“Porođaj nije nešto od čega treba strahovati, trebalo bi ga slaviti”, smatra Teller koja je rodila pet sati nakon prvog truda.

Svima kojima se pruža mogućnost, a trudnoća prolazi bez komplikacija, savjetuje da razmotre opciju porođaja u poznatom okruženju.

“Postoji toliko opcija, treba se raspitati, proučiti ih i napraviti onako kako vam najviše odgovara”, poručila je drugim ženama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.