Rodila bebu težu od pet kilograma, svi je pitaju što je jela u trudnoći

Foto: Unilad

CARMEN Trinice iz Atlante 27. srpnja rodila je dječaka teškog 5200 grama. 25-godišnja majka u trudnoći se udebljala 22 kilograma i osjećala je jak bol. U 36. tjednu ultrazvukom je procijenjeno da je beba teška 3600 grama.

“Nisam mogla stajati dulje od 20 minuta ili se šetati a da me ne boli. Planirala sam carski rez jer sam prije šest godina, kad sam bila trudna s kćeri, imala hitnu operaciju jer je težila 3800 grama”, ispričala je Carmen.

U trudnoći se dobro hranila. Svaki drugi dan je jela burger sa slaninom i imala želju za odrescima i keksima, posebno noću. Bila je i jako žedna zbog čega je pila velike količine tekućine i svakih sat vremena mokrila.

“Peklo me kao da mi vatra gori u trbuhu i osjetila sam kako su ga izvadili. I oporavak od porođaja bio je težak. Između ožiljaka i natečenih grudi, imala sam kraj sebe šestogodišnjakinju koju sam morala pripremiti za povratak u školu”, izjavila je Carmen.

Dječak je velik i traži puno mlijeka pa ga Carmen ne doji. 

Otkako je njezin prijatelj objavio fotografiju Dwaynea na društvenim mrežama, Carmen su počele pristizati poruke iz cijelog svijeta. Ljude zanima što je jela u trudnoći i je li rodila vaginalno ili carskim rezom. Zbog velikog broja poruka i zahtjeva za prijateljstvo, morala je promijeniti i postavke privatnosti.

Prosječno novorođenče teško je 3400 grama, a jedna od sitnijih beba rođena je sa samo 900 grama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.