Realnost majčinstva: Blogerica pokazala kako izgleda jutro uz troje djece

Foto: Facebook

BLOGERICA Laura Mazza odlučila je pokazati koliko je kaotično jutro u njenom domu. Naime, ova 31-godišnja majka troje djece kaže da nije sve divno kako se često čini na fotografijama koje objavljuju majke.

“Danas sam shvatila zašto mi je teško sprijateljiti se s mamama. Mislim da je to zato što me sada, kad sam majka, vidite u najgorem svjetlu, a prije se otkrivalo samo najbolje”, napisala je.

Naime, kako kaže, prije nije izlazila ni do poštanskog sandučića nenašminkana, a sada se rijetko stigne uopće pogledati u ogledalo, a do trgovine gotovo svakodnevno odlazi u pidžami.

“Moja djeca mi ne dopuštaju da mokrim u privatnosti, da napravim frizuru ili se našminkam. Teško je sprijateljiti se jer ne želite da drugi vide nered pošto ste naučeni biti savršeni i ostaviti dobar utisak”, smatra Mazza.

Mnoge majke su poput nje neispavane, iscrpljene, domovi su im neuredni, a odjeća ponekad prljava.

“Zamislite da se obratimo jedna drugoj prije nego što se dovedemo u red, dok nam frizura nije savršena, a kuća oribana četkicama za zube. Zamislite da prihvatimo nered i kaos, prave nas”, zaključila je, a mnoge majke su joj poručile da se nalaze u jednako nezavidnoj situaciji.

“Laura, kod nas je ovo standard”, “Ovo je čišća kuća nego moja”, “Voljela bih da moj dom tako uredan”, pisale su joj druge mame.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.