Prvi put čuo mamu i tatu pa nas oduševio opreznim, ali neodoljivim širokim osmjehom

Screenshoot: Facebook

OVI roditelji i ovo maleno dijete ne mare za klasične blagdanske spike, oni imaju nešto puno važnije i puno bolje čemu se mogu veseliti. Njihov tromjesečni sin konačno čuje! 

Maleni Archer rodio se s trajnim oštećenjem sluha i nakon svih pregleda i peripetija ovih je dana konačno dobio aparatić, a koliko će mu donijeti novina u njegovom životu njegovi roditelji nisu ni slutili. 

"Duga dva mjeseca trajala je ta priča oko aparatića i jedva smo dečakali ovaj prvi predivan trenutak kada čuje na glas po prvi put, no nismo zaista razmišljali da bi ga aparatić mogao toliko zapravo promijeniti. Mislili smo - ionako je još premali da shvaća važnost zvuka, ali, oh, koliko li samo nismo bili u pravu. Od prvog razvučenog osmjeha, prvog trenutka kada je maleni ulovio zvuk i glas svoje mame i tate, postao je stvarno jedna vrlo sretna beba. 

Iako ni do tada nije bio cendravo dijete, i iako se znao osmjehivati, nikada do sada taj osmjeh nije bio ovako širok, sretan i zadovoljan. I sada svako jutro počinjemo stavljanjem aparatića i svjedočimo tom predivnom osmjehu.", opisala je njegova mama Drew. 

Jer otkako ga ima maleni se samo smije i smije, a, priznajemo, ni mi se baš nakon ovog videa ne možemo samo tako uozbiljiti.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.