Poznata mama brutalno odgovorila trolu koji je kritizirao njeno dojenje

GLUMICA Shay Mitchell iz popularne serije Slatke male lažljivice nedavno je rodila prvo dijete, djevojčicu Atlas Nou.

No nakon rođenje djeteta Shay se našla na meti trolova, koji su joj zamjerili to što je otišla na rođendansku proslavu pjevača Drakea tri dana nakon porođaja, zbog čega su je nazvali sebičnom.

Međutim, to je bio samo početak.

Nedavno je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira s kćerkicom na prsima. Želja joj je bila podsjetiti da se ovog prirodnog čina nijedna mama ne bi trebala sramiti.

No  polučila je suprotan efekt.

Iako je mnoge oduševio njen postupak, našli su se i oni kojima je to zasmetalo.

"Daj pogledaj. Uopće ne gleda dijete, nije povezana s djetetom, već s kamerom", napisali su, no glumica nije ostala dužna i žestoko je uzvratila: "Propustila sam dio u knjigama u kojem je pisalo da moram održavati kontakt očima s kćeri dok jede, umjesto da zabilježim nevjerojatan trenutak koji smo imale. Molim vas, obavijestite me gdje mogu preuzeti vaš priručnik za roditeljstvo, odmah ću pročitati sve!"

Glumica je u pravu. Iako je znanost utvrdila da dojenje ima brojne zdravstvene koristi i često poboljšava povezanost majke i djeteta, nijedna studija nije otkrila da uspostavljanje kontakta očima s djetetom ima bilo kakav učinak.

Srećom, Shay se ne obazire previše na komentare trolova.

"I prije nego što sam postala mama znala sam se nositi s negativnim komentarima", izjavila je, prenosi portal Parents.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.