Poznata blogerica objavila video kako masažom lica odčepiti djetetov nosić

Foto: Instagram 

VIDEO je vrlo brzo podijeljen među mamama koje su odlučile pokušati isto. 

Kad joj kći zbog začepljenog nosa i sinusa više nije mogla normalno disati, mama Sia Cooper pokušala je sve, ali se na koncu odlučila za pomalo neobičnu metodu masaže lica s ciljem odčepljivanja sluznih kanalića. 

Video je podijelila na svom profilu, a u njemu se vidi kako nježnim, ali čvrstim stiskom masira lice svoje kćeri na području sinusa, oko sinusa i oko nosa, ispod očiju te gornjeg dijela obraza kako bi masažom omogućila bolji protok nakupljene sluzi. 

Mnoge su mame odmah pitale je li metoda dovoljno sigurna i djelotvorna te je Sia otkrila kako je na isti način pomogla svojoj kćeri prilikom upale uha. 

Otkrila je i da je ova metoda dobra terapija koja se može primijeniti i na odraslima jer se masažom i razvlačenjem lica može olakšati protok sluzi kod bilo koga. "Naravno, ovisi koliko su kanali začepljeni pa metoda nije djelotvorna uvijek i kod svakoga, ali je dovoljno sigurna, prirodna i bezbolna da i njom pokušate olakšati djetetu", otkrila je u postu, ali i medijima koji su prenijeli njen  majčinski savjet.  

Sia je inače poznata fitness blogerica koja svoje postove gotovo redovno bazira na objavama vezanima za fitness i vraćanje linije nakon trudnoće, a profil tu i tamo osvježi fotografijama svoje dvoje djece. No, ovaj je post ipak izazvao najviše pažnje, što i ne čudi s obzirom na to da je nastupio period u kojem roditelji sustavno traže najbolje prirodne metode kojima će olakšati ovu tipičnu zimsku dječju boljku.

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz zdravlje djece, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: zdravlje djece. 

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.