Popularna trenerica pokazala trbuh 13 tjedana nakon porođaja: "Žene su plakale"

FITNESS trenerica Anna Victoria bila je preplavljena porukama nakon što je na Instagramu podijelila nefiltrirane fotografije svog trbuha 13 tjedana nakon porođaja.

"Broj žena koje su odgovorile i rekle da su ih ove fotografije rasplakale je zapanjujuć", napisala je Victoria u objavi na Instagramu: "Rekle su da nikad ne vide influencerice koje su iskrene o svojim postporođajnim tijelima, već umjesto toga vide samo one koje su vratile liniju."

Iz tog je razloga Victoria odlučila trajno dodati fotografije na svoj profil.

"Dakle, možete ovo pogledati na dan kada će vam zatrebati", objasnila je te savjetovala da pročitate komentare u kojima žene pišu o svojim sličnim iskustvima.

"Svog postporođajnog tijela se ne trebate sramiti", poručila je pratiteljicama.

Usput je otkrila kako trenutno ima oko 66 kilograma te da se ne žuri vratiti na 60 kilograma, koliko je imala prije trudnoće. Za sada se usredotočuje na snagu, izdržljivost i dojenje malog djeteta.

Kako je otkrila u razgovoru za Today, ona i suprug Luca Ferretti su se dvije godine borili s neplodnošću. Svakog mjeseca Victoria bi osjećala simptome trudnoće, a onda bi dobila menstruaciju. Nakon 12 mjeseci dijagnosticirana joj je neobjašnjiva neplodnost, što znači da liječnici nisu mogli pronaći medicinski razlog da objasne zašto ne može začeti.

Victoria je pokušala nekoliko ciklusa intrauterine inseminacije, gdje se sperma ubrizgava izravno u maternicu, ali nakon višestrukih neuspjeha ona i Ferretti počeli su proučavati izvantjelesnu oplodnju (IVF). U siječnju 2020. je objavila da je trudna, a sada priznaje kako već razmišlja i o drugom djetetu.

"Planiramo ponovno napraviti IVF jer imamo 5 preostalih embrija", napisala je na Instagramu: "Smiješno, zaista se nadam da neću zatrudnjeti prirodnim putem jer nas ti embriji čekaju."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.