Popljuvali je zbog fotke kćeri među torbicama vrijednima više od milijun kuna

Foto: Instagram

KHLOE Kardashian još uvijek se oporavlja od saznanja da ju je dečko Tristan Thompson varao s Jordyn Woods, najboljom prijateljicom njene mlađe sestre Kylie Jenner. Svu svoju energiju usmjerila je na kćerkicu True s kojom provodi svaki trenutak pa se tako odlučila prisjetiti kako djevojčica brzo raste.

"Prije otprilike četiri mjeseca. Moja curica tako brzo raste", napisala je uz fotku na kojoj malena True pozira među torbicama Birkin, čija vrijednost premašuje milijun kuna.

Na fotografiji se nalazi 14 luksuznih torbica čija se cijena kreće od 11 do 225 tisuća eura po komadu, a upravo je to bio povod da je fanovi napadnu.

"Ova fotografija bi otplatila sve moje dugove. Zašto malo svog bogatstva ne usmjeriš u pomoć drugima", stoji u jednom od komentara.

Drugi su joj poručili da bi bilo bolje da je kćeri za igru dala igračke, a ne najskuplje torbice na svijetu. 

"Jeftine torbice nisu dovoljno dobre za dijete?" upitala je jedna korisnica Instagrama.

Khloe su već ranije kritizirali zbog mnogih stvari koje se tiču odgoja. Zamjerili su joj, između ostalog, preduge nokte jer smatraju da njima ne može sigurno promijeniti djetetu pelenu, ali i što je True probušila uši kad je bila stara samo nekoliko mjeseci.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.