Pogledajte kako skija dvogodišnji sin Ivice Kostelića: “Zvijezda je rođena”

Foto: Facebook, Instagram

IAKO se zima polako primiče kraju, Ivica Kostelić još uvijek uživa u snježnim radostima. U snježnu avanturu poveo je i dvogodišnjeg sina Leona. Dječak je već prilično vješt na skijama, što i ne čudi s obzirom na to da ima priliku učiti od najboljih.

“Vrhunski sportaš, vrhunski trener. Osigurani smo za skijašku generaciju koja slijedi”, “Bravo, zvijezda je rođena”, “Jabuka ne pada daleko od stabla”, “Svaka čast, moj je u toj dobi jedva hodao”, komentari su oduševljenih korisnika Facebooka gdje je Kostelić objavio snimku na kojoj skija uz sina u Bugarskoj.

Profesor Ivica Kostelić se nedavno pohvalio fotografijom na kojoj je njegov sin skijao kraj legendarnog spustaša Kena Reada i otkrio da je to njegov prvi učitelj.

“Sine, ako je legendarni Ken Read tvoj prvi učitelj onda imaš najveće šanse da postaneš spustaš”, napisao je.

Ipak, dječaci Ivan i Leon još uvijek ne skijaju ozbiljno, sve što rade je igra, ali ne priznaju druge sportove.

"Zanimljivo, da, skijanje im se baš jako sviđa. Probali smo s drugim sportovima, ali nije ih impresioniralo. Sve je to još poluigra, treba im još osigurati vremena za igru. Vidjet ćemo. Nisam ni ja išao naglo, počeo sam se natjecati tek sa sedam godina, polako. Više bih volio da se bave rukometom ili nogometom, ali bitno je što oni vole. Ako netko voli ono što radi, to treba podržati, to je najveća snaga”, otkrio je Kostelić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.