Pjevačica prvi put progovorila o gubitku djeteta: Nikad se nisam osjećala tako sama

PROŠLE jeseni, Jessie J je na Instagramu podijelila vijest o gubitku djeteta. U podcastu Stevena Bartletta prvi put je progovorila o detaljima spontanog pobačaja. Voditelju je rekla da je njihov razgovor "najiskreniji, najsiroviji, najemotivniji i najranjiviji" koji je ikad javno vodila. 

"U ranoj fazi trudnoće jednog jutra sam se probudila i osjećala kao da nešto nije u redu. Nije mi bilo dobro", prisjetila se.

U toj fazi još uvijek je imala jutarnje mučnine, ali tog dana to nije bio takav osjećaj. Zato je nazvala liječnika i dogovorila ultrazvučni pregled. 

"Prostorijom je zavladala ona užasna tišina. Ništa nisu govorili, a ja sam samo htjela znati istinu", dodala je Jessie J.

Liječnik joj je rekao da su otkucaji srca njene bebe slabi i da postoje naznake da dijete ima neku vrstu urođene mane. Istoga dana Jessie je potražila drugo mišljenje i doznala nesretnu vijest.

"Bilo je to tri do četiri sata od prvog pregleda. Liječnik mi je rekao da nažalost nema otkucaja srca", ispričala je.

Pjevačica je napustila ordinaciju i krenula doma gdje se morala fokusirati na pripremu za nastup koji ju je čekao naredni dan.

"Nisam to obradila. Idućeg dana bila sam na pozornici", kaže.

Jessie je vijest o pobačaju objavila 24. studenog 2021., na dan nastupa. Rekla je da je odlučila roditi dijete sama, bez partnera, te da želi podijeliti vijest o svom gubitku kako se drugi koji su pretrpjeli isto ne bi osjećali usamljeno.

Prema klinici Mayo, oko 10 do 20 posto trudnoća završi pobačajem. Većina se događa jer se fetus ne razvija kako bi trebao. I dok je to uobičajeno iskustvo, može biti prilično traumatično za one koji ga dožive. 

"Kad sam nakon koncerta došla doma, pala sam na koljena. To je najgori trenutak cijelog iskustva. Shvatila sam da mi je, osim moje karijere, biti majka i imati dijete najveće uzbuđenje u životu", pojašnjava.

Jessie ističe da je oduvijek znala da je majčinski tip, kao i da će jednoga dana poželjeti djecu. 

"Kad sam te noći nakon koncerta legla u krevet, nikad se nisam osjećala tako usamljeno. Sjećam se da sam samo ležala znajući da je još uvijek tu, ali zapravo nije bio", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.