Petra Nižetić sve raznježila fotografijom: "Moment o kojem smo dugo maštali"

MODNA blogerica Petra Nižetić Mastelić krajem svibnja na svijet je donijela svoje prvo dijete, sina Jozu. Od tada ne skriva koliko uživa u novoj ulozi te priznaje kako se "sve promijenilo tijekom noći".

S pratiteljima na Instagramu rado dijeli majčinske trenutke, a svojim primjerom nastoji normalizirati mnoge teme koje su za pojedince još uvijek tabu, poput dojenja u javnosti.

"Tek kad sam postala majka, prvi put sam shvatila kolika moć počiva u ženskom tijelu. Tek kad sam počela dojiti, uvidjela sam pravi smisao dojke koja je u stanju othraniti jedan mali život i staviti ga na noge", napisala je jednom prilikom te iskoristila priliku da sve žene upozori kako, unatoč brojnim roditeljskim obvezama, nikada ne smiju zaboraviti na vlastite potrebe i zdravlje.

No, kako Petra s obitelji živi u Americi, često je isticala kako joj iznimno nedostaje obitelj. Zato je jedva dočekala priliku da se barem na neko vrijeme vrati u Hrvatsku kako bi njezini roditelji i brat, pjevač Luka Nižetić, upoznali malenog Jozu. 

"Moment o kojem smo dugo maštali - Jozo, Chaka i Ujo", napisala je u opisu fotografije na kojoj Luka nježno drži svog nećaka, a društvo im prati njihov ljubimac Chaka.

Ovom fotkom je raznježila mnoge pa svoje oduševljenje nije skrivala ni Franka Batelić, koja će i sama uskoro prvi put iskusiti čari majčinstva.

"Čista ljubav", "Koja predivna fotka" i "Koliko ljubavi u jednoj fotografiji", samo su neki od komentara koje je ova preslatka ekipa zaradila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.