Parodija za smrznut se (a kraj je najjači): Evo zašto klinci ne vole ni kape, ni šalove ni rukavice

Screenshoot: Youtube 

JESU li roditelji stvarno prebrižni kada su u pitanju hladnoća i djeca? Jer, ma vjerojatno znate i same koliko vam se puta dogodilo da se dobrano preznojite da djecu obučete za snijeg i ove kvazisibirske temperature i dok krenete obuvati svoje čizme oni na sebi više nemaju pola toga što ste jedva na njih navukli. 

Rukavice? Šal? Kapa? Ako pitate djecu - to je grozno. 

Znaju to dobro mama i tata Holderness koji su malo preradili Eminemov hit "Lose Yourself" i snimili svoju verziju "Shoes Yourself", a hit je u samo nekoliko sati obletio kuglu zemaljsku i svim roditeljima koji trenutno žive na minusima, okruženi snijegom, dali do znanja da nisu jedini u ovoj surovoj borbi brižnih roditelja i djece koja nipošto ne žele biti sputana tolikom slojevima odjeće. 

Video je baš pravo osvježenje, riječi i više nego točne, ne samo simbolički, a najjači je kraj - jer ovo nije samo smišljena parodija - ovo su stvarni dokazi koliko klinci ne vole jakne i sve te grozne tople stvari. I da se njih pita, oni bi se već znali ugrijati trčeći golišavi po snijegu. Nije ni to doduše nezdravo, u kratkim razdobljima, ali vjerujemo da baš nitko ni nakon ovih prizora ne bi imao hrabrosti svoje vlastito dijete pustiti da na snijeg izađe onako kako to oni žele. 

>>>Ako vam je danas jako hladno, što ćete onda reći na ovo?<<< 

Pa ipak smo mi ti koji brinu, zar ne? Na njihovu nesreću, jer evo vam dokaza - ni tuđa djeca baš nisu luda za svim tim zimskim odjevnim kontingentom. 

Uživajte:

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.