Par koji je kaznio osmogodišnje dijete skakanjem u trampolinu optužen za ubojstvo

Foto: 123RF

DANIEL Schwarz i njegova supruga Ashley optuženi su za ubojstvo Jaylin Anne Schwarz 12. listopada, navodi se u priopćenju Policijske uprave u Odesi u Teksasu.

Istraga o incidentu koji se dogodio 29. kolovoza utvrdila je da Jaylin tog dana nije smjela doručkovati te joj je bila zabranjena voda jer "nije skakala", ali nejasno je zašto je kažnjena. Kad su policajci stigli na lice mjesta reagirajući na hitni medicinski poziv, otkrili su da je Jaylin umrla. Istaknuto je i kako su tog dana bile vrlo visoke temperature.

Izvješće o obdukciji navodi kako je djevojčica ubijena, a kao uzrok smrti navodi se dehidracija, piše Insider.

"Bila je puna života, voljela je jahanje, klizanje na ledu i provoditi vrijeme na otvorenom. Voljela je sve ljude i životinje i bila je vrlo zainteresirana za povijest i znanost", piše u osmrtnici djevojčice čiji je otac bio Daniel, a Ashley joj je bila maćeha.

Njezina majka Alysha Anderton tvrdi kako se cijelo vrijeme borila za skrbništvo, ali ga nije uspjela dobiti.

"Zakasnila sam. I sve o čemu mogu razmišljati je kako je napustila ovaj svijet ne znajući koliko je volim i koliko sam je željela. Nije fer da su oni s njom dobili toliko uspomena, a meni je ostala samo rupa u srcu koja je toliko velika da sam potpuno tupa i prazna. Dio moje duše je umro i nikad više neću biti ista osoba", napisala je Alysha na Facebooku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.